Goedkoopste LG G3

T-Mobile Samsung Galaxy S4 Telfort Samsung Galaxy S4 Vodafone Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4
Gratis interactieve hoes bij pre-order LG G3

Gratis interactieve hoes bij pre-order LG G3

Het pre-orderen van de G3 wordt door producent LG beloond met een gratis interactieve hoes die een waarde heeft van maarliefst 39 euro. Het maakt niet uit bij welke aanbieder u het toestel besteld, u krijgt sowieso deze hoes thuisgestuurd. Bestellen vanaf 1 juli Vanaf 1 juli hebt u in...
Alle functionaliteiten van de LG G3 in een preview

Alle functionaliteiten van de LG G3 in een preview

Het nieuwe toestel van LG is vanaf 1 juli officieel in Nederland verkrijgbaar en kan vanaf die datum ook in combinatie met een abonnement worden gekocht. Enkele vooraanstaande recensenten hebben al een exemplaar opgestuurd gekregen door LG om hier een uitgebreide review voor te schrijven. Uit de conclusie bleek al...

 

HTC presenteerde een aantal maanden geleden haar nieuwe vlaggenschip. Met de HTC One M9 heeft het de opvolger van de HTC One M8 in huis. Maar is de HTC One M9 wel degelijk een verbetering als we deze vergelijken met zijn broertje die het verrassend goed deed bij de consument?

Wie bij een nieuwe telefoon op zoek is naar net dat beetje extra stijl en of elegantie komt al vrij snel bij een HTC uit. Het bedrijf weet telkens weer toestellen te produceren die qua uiterlijk het winnen van de Samsung en Iphone toestellen. Vaak een strakke metalen behuizing en fraaie afgewerkte vormgeving. Ook bij de HTC One M9 is dit weer het geval. Het toestel valt meteen op door haar klasse en stijl. Een consument die een HTC bezit beschikt zeker over gevoel voor uitstraling.

Maar als het nieuwe toestel van HTC eenmaal ingeschakeld is vallen de prestaties en mogelijkheden toch enigszins tegen. OK, uiteraard is het toestel sneller dan de HTC One M8, heeft het toestel meer mogelijkheden en is de accuduur enigszins verbeterd. En ja, de motor waarover het toestel beschikt is nieuwer dan de motor die nog in de HTC One M8 zat verwerkt. Maar of het toestel daadwerkelijk een volgende stap in de smartphonewereld betreft? Het antwoord daarop is zeer moeilijk te geven.

Uit meerdere benchmark testen blijkt dat de prestaties van de nieuwe HTC One M9 uiteindelijk toch tegenvallen. Wanneer het toestel weg gezet wordt tegen toppers als de Galaxy Note 4 en de Samsung Galaxy S6 en iPhone 6 dan vallen de prestaties van de HTC One M9 daar eigenlijk bij in het niets. Het toestel mag dan wel over de klasse beschikken zoals hier boven beschreven, wat het toestel uiteindelijk kan qua mogelijkheden dat valt behoorlijk tegen!

De forse prijs die betaald dient te worden voor een nieuwe HTC One M9 valt dan ook moeilijk te rechtvaardigen. Een goedkope HTC One M9 met abonnement is verkrijgbaar vanaf gemiddeld €35,- per maand. Los is het toestel echter nog wel vrij prijzig. Wie zich echter verdiept in de telefoniemarkt zal echter concluderen dat de HTC One M9 geen verstandige aankoop is. De HTC One M8 doet het qua prestaties niet veel minder en is stukken goedkoper. Daarnaast zou ook de S6, Note 4 en of iPhone 6 serieus overwogen moeten worden alvorens over te gaan tot koop van de nieuwe HTC One M9!

Previous postGratis interactieve hoes bij pre-order LG G3

What do you think?

Name required

Website