Goedkoopste LG G3

T-Mobile Samsung Galaxy S4 Telfort Samsung Galaxy S4 Vodafone Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4
Gratis interactieve hoes bij pre-order LG G3

Gratis interactieve hoes bij pre-order LG G3

Het pre-orderen van de G3 wordt door producent LG beloond met een gratis interactieve hoes die een waarde heeft van maarliefst 39 euro. Het maakt niet uit bij welke aanbieder u het toestel besteld, u krijgt sowieso deze hoes thuisgestuurd. Bestellen vanaf 1 juli Vanaf 1 juli hebt u in...
Alle functionaliteiten van de LG G3 in een preview

Alle functionaliteiten van de LG G3 in een preview

Het nieuwe toestel van LG is vanaf 1 juli officieel in Nederland verkrijgbaar en kan vanaf die datum ook in combinatie met een abonnement worden gekocht. Enkele vooraanstaande recensenten hebben al een exemplaar opgestuurd gekregen door LG om hier een uitgebreide review voor te schrijven. Uit de conclusie bleek al...

LG-G3-hardwareDe meeste mensen die een LG G3 willen gaan kopen, doen dit in combinatie met een abonnement. Op het moment dat u dit toestel los wilt kopen, dan is de adviesprijs ongeveer €579 euro, in combinatie met een abonnement is dit uiteraard een stuk lager. De maandelijkse abonnementskosten van de LG G3 liggen ongeveer rond de €40 of €45, uiteraard afhankelijk van het aantal MB’s (internet abonnement) en belminuten dat u in uw bundel wilt hebben.

Goedkope LG G3

Uiteraard hebt u niet zoveel zin om teveel geld te betalen voor uw LG G3 abonnement, daarom is het verstandig om voor het daadwerkelijk afsluiten eerst goede vergelijkingen uit te voeren. Het vergelijken van de LG G3 kan tegenwoordig gemakkelijk via de vergelijker op onze website. Selecteren hoeveel MB’s en belminuten u graag in uw bundel wilt hebben en bekijk welke aanbieders het goedkoopste abonnement aanbieden. Ziet u een goedkoop LG G3 abonnement? Klik op ‘bekijken’ om het betreffende abonnement direct af te sluiten bij de aanbieder. Mocht u toch nog graag eerst een tijd een Sim Only abonnement af willen sluiten, dan kunt u dit via onze andere website doen.

LG G3 aanbieding

Het is natuurlijk onmogelijk om zelf alle LG G3 aanbiedingen in de gaten te houden, daarom doen wij dat voor u. In de vergelijker die u op onze website kunt vinden, kunt u altijd de laagste prijzenLG-G3-camera vinden van de Nederlandse aanbieders. De LG G3 aanbiedingen worden direct toegepast in de vergelijker, de prijzen zijn dus altijd 100% actueel en zo laag mogelijk.

LG G3 prijs

De prijs van een LG G3 toestel ligt ongeveer tussen de €549 en de €599, als u een abonnement afsluit moet u ongeveer een maandprijs van €35 tot €45 verwachten, dit is uiteraard wel afhankelijk van uw bundel. Er zijn vrij regelmatig aanbiedingen voor de nieuwere smartphones, in een aanbieding kunt u al snel enkele tientallen tot zelfs honderden euro’s besparen op de totale kosten. De prijzen zullen uiteraard enkele maanden na de release al gestaag gaan dalen.